W związku z tym, że nie jestem sobie w stanie poradzić z lampką w bagażniku, może ktoś z Was zna fachmana od elektryki, który ma pojęcie w temacie Skody Octavii?
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dzieje się tyle, że mimo pomocy kolegi Kicaj nie jestem w stanie zdiagnozować czemu lampka w kufrze nie chce się świecić. Sprawdzałem połączenia przewodów, ale nie wiem skąd się bierze niski odczyt wójtów w lampce.
Sciagales moze lewy bok w bagazniku i sprawdzales kostki ??
Poza tym mikrostyk w zamku czasem pada/zawiesza sie pod wplywem syfu. Czasem wystarczy przeczyscic.
Tez przerabialem ten temat. Nie ma nic trudnego.( teraz to wiem )
Kabel do lampki idzie prosto z modulu do kostki w bagazniku. ( czesto rdzewieje i po pwenym czasie z pinow w kostce pozostaje pyl)
Poza tym sprawdz czy nie masz przerwy na masie.
Od wczoraj co raz ta lampka się zapala ale jak w nią popular to gaśnie. Mam pytanie, czym mogę przeczyscic zamek? Trzeba go wymontowac czy można to zrobić przy otwartym kufrze?
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
gisek nazwy nie pamiętam, na 100% znajdziesz, trzeba wjechać w bramę i oni Ci szlaban podniosą, bo wejście do swojego sklepu mają w środku w bramie, dosyć wąska ta brama :P
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz